Rengøring

Vi arbejder tæt sammen med flere boligsammenslutninger, hvor vi er ansvarlige for trappevask, rengøring af ledige lejligheder og oprydning efter storme og vandskader. Hos Ready2Clean udfører vi alt inden for ejendomsservices til virksomheder, boligforeninger, foreninger og andre agenturer. Med mange års erfaring i branchen med service og vedligeholdelse af ejendomme og udendørs arealer har vi også erfaringen med at løse store og små opgaver – vi tager alle opgaver, uanset om du er en privat kunde eller en virksomhed. Ring til os, så giver vi dig meget. Vores rengøring er meget bred, og vi har meget arbejde i Silkeborg, Herning og de nærmeste byer. Vi har et kontor i Silkeborg.

Hvor kan vi levere rengøring til dig?

Vi udfører rengøring i Silkeborg, Herning, Holstebro, København, Aarhus, Odense, Aalborg, Esbjerg, Randers, Kolding, Horsens, Vejle, Roskilde og mange andre byer. – Vi er næsten landsdækkende så giv os et kald og vi finder ud af en god løsning til dig.

Vi tilbyder også at rengøre supermarkeder, vores standard rengøringsprogram indeholder en daglig rengøringsplan, en plan over butikkens periodiske rengøring, udmoppe plan, samt kantvask planer. Vi sammensætter en komplet rengøringsløsning, hvor polishbehandlinger af gulve også kan være en fast del af aftalen.