Duge og linned

 

Hotel & Restauration

Hotel - og restaurationsbranchen er et marked hvor vi har et gennemtestet koncept, tilpasset både store og små kunder.
Vi produktudvikler løbende, så vores kunder er opdateret med de nyeste trends i markedet.
Hos os kan du forvente en forskel.

 

Sengetøj

Sengetøjet er fremstillet af bla. egyptisk bomuld, der gør, at din kunde vil få en oplevelse ud over det sædvanlige, idet sengetøjet er ekstraordinært blødt og behageligt at sove i. 
Årsagen er bomuldens unikke fysiske karakteristika såsom dens fortræffelige egenskaber i forhold til absorbering af væske og dens naturlige lethed, som tillader kroppen at forblive kølig og ånde naturligt. Desuden støver sengetøjet meget mindre end andet sengetøj, hvilket er en klar fordel for allergikere og rengøringspersonalet.
Sengetøjet fås i farverne hvidt og gold med tilhørende frotte-håndklæder i samme farvenuancer.
Indenfor håndklæder har vi også en mere eksklusiv serie i 3 størrelser, Bali-serien, der giver dit badeværelse et eksklusivt look.
 

Dækketøj

Sortimentet består af en serie smukke duge med prikker i flere farvevariationer og størrelser.
Vores servietter matcher dugene og fås i endnu flere farvevariationer, der løbende tilpasses de trends, der rører sig i markedet, og som vi hele tiden er på forkant med.
Er der specielle ønsker til farver, størrelser og modeller, hører vi gerne herom.


Kokketøj

Serien består af de nyeste modeller inden for branchen, hvor komfort og pasform spiller en meget vigtig rolle. Du kan sammensætte præcist det tøj, du mener dine medarbejder trives bedst i. Vi står altid klar med rådgivning.


Køkkensko

Køkkensko er som noget nyt blevet en del af vaskeriets køkkenkoncept. Vi tilbyder en bred vifte af modeller og farver inden for førende mærker.


Sengeløber

Unikt koncept i mange dejlige farver, der virker som en "ansigtsløftning" på dine værelser uden den store meromkostning pr. seng. De store puder er endvidere et stort plus på værelserne, da de giver en god siddekomfort for dine gæster, når de sidder i sengen og læser eller ser fjernsyn. Det eneste, du skal investere i, er en stor pude. Løberen og pudebetrækket sørger vi for at levere og vaske efter dit behov.

bubblemedia