Vask og udlejning af arbejdstøj

 

Arbejdstøj


Alle brancher og specifikke jobfunktioner stiller forskellige krav til arbejdsbeklædningen. I nogle brancher er en synlig renlighed det vigtigste. For andre handler det i meget højere grad om en helt specifik funktionalitet eller tydeligt at vise, hvilke brancher man tilhører.
Fælles for alle brancher er den enkelte medarbejders ønske om en høj komfort og praktisk anvendelighed. Og den rette arbejdsbeklædning spiller en stor rolle for medarbejdernes evne til at udføre deres arbejde så professionelt som muligt.
Lad Ready2Clean sørge for, at jeres arbejdstøj lever op til alle jeres krav vedrørende udseende, funktionalitet og holdbarhed – så kan I koncentrere jer fuldt ud om kerneforretningen.

 

Let - beklædning


Hos Ready2Clean definerer vi "Let - beklædning" som en gruppe af brancher som f.eks. sundhedssektoren, rengøring, køkken, restaurant, proces industri m.fl.
Tøjet er syet efter de specifikationer, som påkræves inden for hver branche. Tøjet er funktionelt og gør derfor hverdagen lettere for den enkelte medarbejder. Metervaren er utrolig slidstærk og derfor velegnet til industrivask - farven bibeholdes. Bemærk, at vi også sælger sikkerhedssko / køkkensko.
Kontakt Ready2Clean for yderligere informationer om vaske/lej løsninger.

 

Groft arbejdstøj

Hos Ready2Clean har vi "Groft arbejdstøj" til arbejdskategorier som f.eks. Tømrer, Murer, Smede, Gartner og mange flere.
Vi er opmærksomme på, at tøjet har den rigtige pasform og slidstyrke til de rette jobs. Derfor har vi kun de førende mærker.
Hos Ready2Clean har du altid en reparationsordning på din vaske-/lejeløsning, sådan at medarbejderne altid ser anstændige ud.
Bemærk, at vi også sælger sikkerhedssko.
Kontakt Ready2Clean for yderligere informationer om vaske-/lejeløsninger.

 

Sikkerhedssko


Ready2Clean tilbyder et totalkoncept af sikkerhedssko og sikkerhedsfodtøj. Fuldend din beklædningsløsning / vaskeløsning med sko til dine medarbejdere. 

 

 

bubblemedia