Måtteservice

 

God service

 

Vi tilstræber størst mulig fleksibilitet over for vores kunder og tilpasser os gerne kundernes individuelle ønsker omkring skiftefrekvenser, som f.eks. differenciering mellem sommer- og vinterskift.

 

Som kunde hos Ready2Clean får du:

 

 • En samarbejdspartner der værner om miljøet
 • Gratis rådgivning om hvordan du får den optimale løsning
 • Hjælp til at skabe økonomisk overblik og opnå besparelser
 • En gennemskuelig prisstruktur
 • Gratis logolayout til dine logomåtter
 • Den bedste måttekvalitet
 • Satellitovervågning af vores biler dokumenterer hvert enkelt måtteskift
 • Leveringssikkerhed
 • Mulighed for at låne en rød løber gratis til særlige arrangementer 

 

maatter/atrium-plus7-print.jpg 

 

Gratis design af logomåtter

 

Vores tegnestue har stor erfaring med udarbejdelsen af logomåtter. Det er noget helt særligt når vores kunder ser deres flotte logomåtte første gang.

 

Vores konsulenter arbejder tæt sammen med tegnestuen for at sørge for, at vores kunder får et imponerende resultat. Rigtig meget kan lade sig gøre på logomåtter! Vi rådgiver vores kunder i forhold til deres individuelle ønsker, så de altid opnår det bedste resultat.

 

Hvis du har spørgsmål til hvad der kan lade sig gøre på logomåtter, eller brug for en pris på logomåtter,så skriv en mail til thomas@ready2clean.dk  for at blive ringet op af os. Det er helt uforpligtende selvfølgelig!

 

En solid og stabil leverandør

 

Ready2Clean er en dansk virksomhed med speciale i fuldserviceordninger inden for måtteservice, og vi kommer overalt vest for storebælt . Vi har eksisteret siden 2014 og vi er her også i morgen!

 

Du får gratis rådgivning i forbindelse med vores serviceløsninger, så den bedste løsning opnåes. Vi leverer rene måtter i en god kvalitet og til aftalt tid. Det er nemt at genkende os, da vi kører i nye og pæne biler med stort synligt logo. Vores chauffører er uniformerede med tydeligt logo, således at vores kunder nemt kan identificere os.

 

Nylonmåtter
Nylonmåtter består af et "high twist*"-spundet nylongarn, der gør, at måtten effektivt absorberer snavset ned i måtten. Derudover opnåes en blød og effektiv børsteeffekt af skosålerne, der holder snavset på måtten. Nylonmåtter fås i flere farver.

 

Bomuldsmåtter
Bomuldsmåtternes ekstremt gode sugeevne gør den til det bedst mulige forsvar mod vådt snavs. Bomuld er et naturprodukt, som påvirkes af slitage gennem brug og vask. Derfor har man tilført mikrofibre der gør denne bomuldsmåtte mere slidstærk end traditionelle bomuldsmåtter. Det kaldes "Bomuld Plus". Måtterne fås i grå- eller blånistrede.

 

Logomåtter
Mulighed for logomåtter i op til 150 forskellige farver. Vi råder over egen tegnestue, så vi kan designe jeres logomåtte præcis, som I ønsker det. Logomåtten er en god og effektfuld måde at sige velkommen til jeres kunder på, samtidig med at den tjener et praktisk formål. Vores logomåtte er ligesom vores nylonmåtter fremstillet af et nylongarn, dog spundet lidt tættere, for at opnå en høj grafisk kvalitet af det printede logo.

  

maatter/maatte2.jpg

 

Hvorfor vælge måtteservice?

 

Snavs udefra havner indenfor. Faktisk viser undersøgelser, at 80% af al skidt kommer ind med fødderne. Men det kan sagtens undgåes, hvis der ligger en ren måtte ved døren, der regelmæssigt udskiftes. Det hjælper vi med, og det giver en masse fordele - hver dag!

 

Måtteservice har en række fordele

 

 • Forbedring af indemiljøet, som giver større arbejdsglæde og reducerer sygefravær
 • Mindre snavs fra skosålerne - ca. 80% af alt støv og snavs kommer nemlig derfra
 • Mindre vedligeholdelse, lettere rengøring, hvilket betyder lavere omkostninger
 • Gulvene holder længere - en god investering
 • Renere gulve giver et bedre indtryk af virksomheden
 • Mulighed for at sige velkommen til kunderne med en logomåtte - bedre profilering.

 

80% af al skidt kommer ind med fødderne

 

 

 

Sådan fungerer måtteservice

 

Måtter absorberer vådt og tørt snavs ned i luven når de bruges, og efter et stykke tid skal de udskiftes. Et forløb med måtteservice fungerer således:

 

1. Beskidte måtter udskiftes
I henhold til den skiftefrekvens der ønskes, afhenter vores chauffør de beskidte måtter og udskifter dem med rene. Skiftefrekvenser kan være sæsontilpassede eller fordelt ligeligt henover året.

 

2. Måtterne vaskes
Vores chauffør indleverer de beskidte måtter på vores vaskeri. Vores vaskeprogram er nøje tilpasset vask af måtter, så vi sikrer, at de bibeholder farverne og altid fremstår flotte.

 

3. De rene måtter leveres
Ved næste udskiftning, leverer og placerer vores chauffør de rene måtter og tager de beskidte måtter med tilbage til vask.

 

Kontakt os hvis i ønsker en god fast pris på måtter uden en lang bindingsperiode.

 

Vi leverer over alt vest for storebælt. 

 

bubblemedia