Profil

Ready2Clean er etableret 1 Januar 2014 af Kim Jensen og Thomas Poulsen. De har begge tilsammen mere end 30 års erfaring fra servicebranchen, deres vision er at skabe det bedste serviceselskab i Danmark, baseret på » ARBEJDSOMHED - GRUNDIGHED - ÆRLIGHED«.
Med den filosofi er der skabt en arbejdsplads på 170 M/K og over 3000 kunder får idag leveret service af Ready2Cleans veludannede personale.

Gazelle 2020

En stor tak til vores kunder og samarbejdspartnere, som har vist os at et godt samarbejde kan betale sig, samt til vores fantastiske medarbejdere og deres indsats, som har gjort det her muligt.

 

Vi lægger vægt på

...handlekraft og målrettet opfølgning på de aftaler der er indgået! Vi er et veletableret selskab, med stor erfaring fra branchen som fundament, og med stabile prøvede kræfter på alle vigtige poster. Vi har en begrænset personaleudskiftning, der sikrer dig kvalitet og sikkerhed, når du vælger os som jeres nye leverandør af diverse facility løsninger. Vi lægger vægt på den nære kontakt, på fællesskabet og dét, at behandle hinanden ordentligt.

Det afspejler sig i vores ledelse, i vores personalepolitik og personalehåndtering, vi arbejder hårdt hver dag for at sikre vores medarbejdere bedst muligt. Vi holder tæt personlig kontakt til dig, er lette at træffe og reagerer så vidt muligt omgående. Vi har en enkel og effektiv organisation, der ikke er for lille til de store projekter - eller for stor til de små opgaver.

Ready2Clean er et Serviceselskab der leverer professionel service til virksomheder - offentlige institutioner samt private i hele Jylland og Fyn – med samme engagement og stolthed, hvad enten opgaven er lille eller stor.

Gør det let for dig selv - træf et sikkert valg - få et tilbud fra os! Vi gør en forskel..


 • Min opgave er at afdække jeres behov og tilbyde jer den perfekte serviceløsning til jeres virksomhed


  Thomas Quistorff Poulsen
  Salgsdirektør / indehaver
  Tlf.: 86 80 00 39
  thomas@ready2clean.dk
 • Min opgave er at planlægge arbejdet således jeres serviceløsning opfylder jeres krav og forventninger


  Kim Jensen
  Driftdirektør / indehaver
  Tlf.: 86 80 00 39
  kim@ready2clean.dk
bubble