Gulvbehandlinger

 

Polishbehandling

 

Bliver sjældent prioriteret i virksomheder og institutioner. Resultatet er tør og trist linoleum, der flækker og ser slidt ud. Mange hårde gulve er modtagelige for en polishbehandling. Fordelen er, at linoleummet bliver stærkere, får sin friskhed tilbage og får en højere slidstyrke. Samtidig bliver den rutinemæssige kontorrengøring nemmere, og gulvet kommer til at fremstå næsten som nyt.

Efter en polishbehandling skal der ikke bruges samme mængde vand, når der skal vaskes gulv, hvilket absolut er bedre for indeklimaet. Vi renser gulvet med en polishfjerner-blanding, som fjerner indgroet snavs og voks/sæberester.

Herefter neutraliseres gulvet med flere gange vand. Til sidst påføres linoleummet mindst to lag polish, hvorved der opnås optimal slidstyrke og smidighed for linoleummet. Linoleummet er efter en polishbehandling beskyttet mod stænk og andre urenheder i mindst 1 år. En polishbehandling er derfor en god investering - gulvet får mange ekstra års levetid!

 

Tæpperens

Vi gi'r Deres tæppe nyt liv!

Ready2Clean tilbyder garanteret effektiv tæpperens og imprægnering af faste tæpper som vi renser på stedet med vores mobile rensesystemer.

Vores metode til tæpperens er baseret på miljøvenlige rensemidler, Metoden gør at gamle sæberester i  tæppet reduceres til et minimum, hvilket gør at tæppet ikke skal renses så ofte.

Imprægnering foretages efter rensning for at hæmme gensmudsning og lette eventuel pletfjerning. Imprægneringen hæmmer ligeledes statisk elektricitet.

Vi har effektive midler mod KAFFE, OLIE, TJÆRE, RØDVIN m.m.
"Gå tørt" 1 time efter tæpperensning.

De vanskeligste plettyper er urin og opkast da disse urenheder indeholder syre. Hvis det er ægte farveholdige tæpper, skal disse i særdeleshed behandles med omtanke.

  

Renovering af gulve

Efter års daglig brug kan et stengulv blive lidt "brugt" at se på. Måske er det en kantine med borde og stole og mange mennesker. Der er kommet ridser, matte gangarealer og måske skjolder efter spildt juice, og gulvet er måske også blevet vanskeligt at vedligeholde.

Denne triste tilstand kan Ready2Clean afhjælpe. Med en behandling fra Ready2Clean bliver dine matte stengulve frisket op og imprægneret ved brug af den nyeste teknologi.

 

 

bubblemedia