Kontorrengøring

 

Ready2Clean tilbyder grundig rengøring, der kommer ud i alle krogene i din virksomhed. 

 

Med vores daglige rengøringsprogram kan vi sørge for friske og rene omgivelser i din virksomhed, med et sundt indeklima der skaber trivsel og arbejdsglæde.

Vi dækker alle daglige eller periodiske rengøringsopgaver, og vi skræddersyer rengøringsløsninger fra kunde til kunde, så vi altid matcher de ønskede behov. hvis det ønskes, udføres synlig rengøring i dagtimerne, uden gene for brugerne.

Med vores mange års erfaring inden for rengøringsbranchen, har vi en stor viden at trække på. I alle årene har vi, med udgangspunkt i den enkelte kundes behov, haft fokus på at levere og løbende videreudvikle fleksible og effektive rengøringsløsninger, som skåner både medarbejderen og miljøet.

Vores dygtige og motiverede medarbejdere er vores vigtigste ressource, idet de varetager de daglige opgaver og den daglige kontakt til kunden. Derfor er uddannelse og tilfredshed hos vores medarbejder vigtig for os. Vi har vores eget uddannelsesprogram hvor vores medarbejdere altid får den rette uddannelse, og er skolet til netop den funktion de er ansat til.

Kontakt os gerne for en uforpligtende gennemgang af jeres rengørings- og serviceopgaver!


bubblemedia