Linnedservice

Sagt stort, er vi totalleverrandør til textilbranchen. Vores vask af tekstiler er meget omfattende, vi vasker, damper, og presser tekstiler lige til dine behov.
Vi kan vaske dit private tøj, dyner og puder, gardiner, hestedækkener, bådkalecher og sejl, fortelte, luftposer. 
Derudover vasker og damper vi også tekstiler, indenfor dette område kan vi byde dig på enzymvask af tøj, for et mere casual look, blødgøring af tøj, opdampning af tøj, lugtfjernelse, sortering og ompakning af tøj, fedtudtrækning af skindtøj, levering og afhentning af konfektionstøj.

Vi sælger også tekstiler, hotel – og restaurationsbranchen er et marked hvor vi har et gennemtestet koncept, tilpasset både store og små kunder.
Vi produktudvikler løbende, så vores kunder er opdateret med de nyeste trends i markedet.

Hos os kan du forvente en forskel. Sengetøjet er fremstillet af bla. egyptisk bomuld, der gør, at din kunde vil få en oplevelse ud over det sædvanlige, idet sengetøjet er ekstraordinært blødt og behageligt at sove i. Vores servietter matcher dugene og fås i endnu flere farvevariationer, der løbende tilpasses de trends, der rører sig i markedet, og som vi hele tiden er på forkant med.

Kokketøj serien består af de nyeste modeller inden for branchen, hvor komfort og pasform spiller en meget vigtig rolle. Du kan sammensætte præcist det tøj, du mener dine medarbejder trives bedst i. Vi står altid klar med rådgivning. Køkkensko er som noget nyt blevet en del af vaskeriets køkkenkoncept. Vi tilbyder en bred vifte af modeller og farver inden for førende mærker.