Velkommen til Ready2Clean

Vi er et veletableret selskab, med stor erfaring fra branchen som fundament, og med stabile prøvede kræfter på alle vigtige poster. Vi har en begrænset personaleudskiftning, der sikrer dig kvalitet og sikkerhed, når du vælger os som jeres nye leverandør af diverse facility løsninger.

Velkommen til Ready2Clean

Vi er et veletableret selskab, med stor erfaring fra branchen som fundament, og med stabile prøvede kræfter på alle vigtige poster. Vi har en begrænset personaleudskiftning, der sikrer dig kvalitet og sikkerhed, når du vælger os som jeres nye leverandør af diverse facility løsninger.

Lidt information om virksomheden..

Rengøring hos Ready2Clean

Som virksomhed vægter vi meget i at få arbejdet udført på den bedst mulige måde, som viser at vi er en kvalitetsvirksomhed. Vi tager hensyn til hvordan du tænker arbejdet skal udføres, og er meget fleksible omkring dine ønsker.

Det betyder også meget for os at vores kunder føler at de kan stole på os, derfor har vi et godt system og håndtere alle kunder på en struktureret måde så du ikke bliver glemt eller betaler mere end forventet.

Med mange års erfaring i branchen med servicering og vedligeholdelse af ejendomme og udendørsarealer, har vi også erfaringen til at løse store som små opgaver – vi tager alle opgaver, om du er privatkunde eller et erhverv. Giv os et kald og vi giver dig et godt tilbud.

Vi har et tæt samarbejde med flere bolig foreninger, hvor vi blandt andet står for trappevask, rengøring af fraflyttede lejligheder, og oprydning efter storm og vandskader. Hos Ready2Clean udfører vi alt i ejendomsservice for virksomheder, boligselskaber, foreninger og andre instanser.

Vi udfører rengøring i Silkeborg, Herning, Holstebro, København, Aarhus, Odense, Aalborg, Esbjerg, Randers, Kolding, Horsens, Vejle, Roskilde og mange andre byer. – Vi er næsten landsdækkende så giv os et kald og vi finder ud af en god løsning til dig.

Vores rengøring går meget bredt og vi har meget arbejde i Silkeborg, Herning samt de nærmeste byer. Vi har kontor lokeret i Silkeborg.

Vinduespolering hos Ready2Clean

Vinduespolering er vores ældste ydelse, derfor er det også den ydelse vi har allermest erfaring med. Lige meget hvilket vindue du skal have pudset, så klarer vi det for dig til den bedst muligt for en fast aftalt pris.

Vi er en stærkt voksende virksomhed med stor erfaring for vinduespolering, derfor har vi engagerede vinduespudsere som vil polere vinduer så de fremstår pæne og præsentable for din virksomhed, privat bolig, lejlighed eller offentlig institutioner og bygninger.
Ingen opgave er for lille, vi dækker hele landet  og du kan vælge at bruge vores vinduespudsnings serviceydelse enten uden abonnement eller med abonnement, vi ser frem til at servicere dig så dine vinduer kan fremstå pæne til enhver lejlighed.Kontakt os med det samme og vi finder en dag hvor vi kan komme og pudse hos dig.

Vi udføre vinduspolering på den mest rigtige miljømæssige måde man kan forestille sig.

Den metode vi bruger er med vand som er blevet renset for alle urenheder og kaldes for omvendt osmose vand, det gør at vi ikke bruger sæbe men kun denne rene vand du vil opleve at dine ruder, karme mm. aldrig har fremstået pænere.

Alge- og Fliserens hos Ready2Clean

De forskellige alger dør alle af en tagvask, men hvor hurtigt de forsvinder er meget forskelligt. Afgørende er hvilken alge der vokser hos dig, og hvilket underlag (tagfladen, plankeværket, fliser mm) de vokser på. Vi er erfarrene indenfor tagrens og kan svare på dine spørgsmål.

Vi er et veletableret selskab, med stor erfaring fra branchen som fundament, og med stabile prøvede kræfter på alle vigtige poster. Vi er klar til at tage enhver udfordring. Beregn din pris nu!

Alger og svampe kan sammenlignes lidt. De vokser allesammen på andre materialer, som de nedbryder og bl.a. udnytter næringsstoffer fra. Alger er altså ikke kun et kosmetisk problem. Hvis alger får lov til at etablere sig over en lang periode, måske flere år, risikerer du, at når algen fjernes, vil den efterlade en synlig plet på den flade, den har siddet på.

Du kan altså både beskytte din bolig og forskønne den ved regelmæssigt at foretage tagrens, algerens, imprægnering, belægningsrens eller endda få et fast abonnement hos os på tagrens.