Velkommen til Ready2Clean

Vi er et veletableret selskab, med stor erfaring fra branchen som fundament, og med stabile prøvede kræfter på alle vigtige poster. Vi har en begrænset personaleudskiftning, der sikrer dig kvalitet og sikkerhed, når du vælger os som jeres nye leverandør af diverse facility løsninger.

Velkommen til Ready2Clean

Vi er et veletableret selskab, med stor erfaring fra branchen som fundament, og med stabile prøvede kræfter på alle vigtige poster. Vi har en begrænset personaleudskiftning, der sikrer dig kvalitet og sikkerhed, når du vælger os som jeres nye leverandør af diverse facility løsninger.

Lidt information om virksomheden..

Rengøring hos Ready2Clean

Som virksomhed vægter vi meget i at få arbejdet udført på den bedst mulige måde, som viser at vi er en kvalitetsvirksomhed. Vi tager hensyn til hvordan du tænker arbejdet skal udføres, og er meget fleksible omkring dine ønsker.

Det betyder også meget for os at vores kunder føler at de kan stole på os, derfor har vi et godt system og håndtere alle kunder på en struktureret måde så du ikke bliver glemt eller betaler mere end forventet.

Med mange års erfaring i branchen med servicering og vedligeholdelse af ejendomme og udendørsarealer, har vi også erfaringen til at løse store som små opgaver – vi tager alle opgaver, om du er privatkunde eller et erhverv. Giv os et kald og vi giver dig et godt tilbud.

Vi har et tæt samarbejde med flere bolig foreninger, hvor vi blandt andet står for trappevask, rengøring af fraflyttede lejligheder, og oprydning efter storm og vandskader. Hos Ready2Clean udfører vi alt i ejendomsservice for virksomheder, boligselskaber, foreninger og andre instanser.

Vi udfører rengøring i Silkeborg, Herning, Holstebro, København, Aarhus, Odense, Aalborg, Esbjerg, Randers, Kolding, Horsens, Vejle, Roskilde og mange andre byer. – Vi er næsten landsdækkende så giv os et kald og vi finder ud af en god løsning til dig.

Vores rengøring går meget bredt og vi har meget arbejde i Silkeborg, Herning samt de nærmeste byer. Vi har kontor lokeret i Silkeborg.

Vinduespolering hos Ready2Clean

Vinduespolering er vores ældste ydelse, derfor er det også den ydelse vi har allermest erfaring med. Lige meget hvilket vindue du skal have pudset, så klarer vi det for dig til den bedst muligt for en fast aftalt pris.

Vi er en stærkt voksende virksomhed med stor erfaring for vinduespolering, derfor har vi engagerede vinduespudsere som vil polere vinduer så de fremstår pæne og præsentable for din virksomhed, privat bolig, lejlighed eller offentlig institutioner og bygninger.
Ingen opgave er for lille, vi dækker hele landet  og du kan vælge at bruge vores vinduespudsnings serviceydelse enten uden abonnement eller med abonnement, vi ser frem til at servicere dig så dine vinduer kan fremstå pæne til enhver lejlighed.Kontakt os med det samme og vi finder en dag hvor vi kan komme og pudse hos dig.

Vi udføre vinduspolering på den mest rigtige miljømæssige måde man kan forestille sig.

Den metode vi bruger er med vand som er blevet renset for alle urenheder og kaldes for omvendt osmose vand, det gør at vi ikke bruger sæbe men kun denne rene vand du vil opleve at dine ruder, karme mm. aldrig har fremstået pænere.

Alge- og Fliserens hos Ready2Clean

De forskellige alger dør alle af en tagvask, men hvor hurtigt de forsvinder er meget forskelligt. Afgørende er hvilken alge der vokser hos dig, og hvilket underlag (tagfladen, plankeværket, fliser mm) de vokser på. Vi er erfarrene indenfor tagrens og kan svare på dine spørgsmål.

Vi er et veletableret selskab, med stor erfaring fra branchen som fundament, og med stabile prøvede kræfter på alle vigtige poster. Vi er klar til at tage enhver udfordring. Beregn din pris nu!

Alger og svampe kan sammenlignes lidt. De vokser allesammen på andre materialer, som de nedbryder og bl.a. udnytter næringsstoffer fra. Alger er altså ikke kun et kosmetisk problem. Hvis alger får lov til at etablere sig over en lang periode, måske flere år, risikerer du, at når algen fjernes, vil den efterlade en synlig plet på den flade, den har siddet på.

Du kan altså både beskytte din bolig og forskønne den ved regelmæssigt at foretage tagrens, algerens, imprægnering, belægningsrens eller endda få et fast abonnement hos os på tagrens.

Tekstil service hos Ready2Clean

Linned & Diverse Tekstiler

Sagt stort, er vi totalleverrandør til textilbranchen. Vores vask af tekstiler er meget omfattende, vi vasker, damper, og presser tekstiler lige til dine behov.

Vi kan vaske dit private tøj, dyner og puder, gardiner, hestedækkener, bådkalecher og sejl, fortelte, luftposer. 

Derudover vasker og damper vi også tekstiler, indenfor dette område kan vi byde dig på enzymvask af tøj, for et mere casual look, blødgøring af tøj, opdampning af tøj, lugtfjernelse, sortering og ompakning af tøj, fedtudtrækning af skindtøj, levering og afhentning af konfektionstøj.

Vi sælger også tekstiler, hotel – og restaurationsbranchen er et marked hvor vi har et gennemtestet koncept, tilpasset både store og små kunder.
Vi produktudvikler løbende, så vores kunder er opdateret med de nyeste trends i markedet.

Hos os kan du forvente en forskel. Sengetøjet er fremstillet af bla. egyptisk bomuld, der gør, at din kunde vil få en oplevelse ud over det sædvanlige, idet sengetøjet er ekstraordinært blødt og behageligt at sove i. Vores servietter matcher dugene og fås i endnu flere farvevariationer, der løbende tilpasses de trends, der rører sig i markedet, og som vi hele tiden er på forkant med.

Kokketøj serien består af de nyeste modeller inden for branchen, hvor komfort og pasform spiller en meget vigtig rolle. Du kan sammensætte præcist det tøj, du mener dine medarbejder trives bedst i. Vi står altid klar med rådgivning. Køkkensko er som noget nyt blevet en del af vaskeriets køkkenkoncept. Vi tilbyder en bred vifte af modeller og farver inden for førende mærker.

Arbejdstøj

Lad Ready2Clean sørge for, at jeres arbejdstøj lever op til alle jeres krav vedrørende udseende, funktionalitet og holdbarhed – så kan I koncentrere jer fuldt ud om kerneforretningen.

Vi definerer “Let – beklædning” som en gruppe af brancher som f.eks. sundhedssektoren, rengøring, køkken, restaurant, proces industri m.fl. Tøjet er syet efter de specifikationer, som påkræves inden for hver branche. Metervaren er utrolig slidstærk og derfor velegnet til industrivask – farven bibeholdes.

Måtteservice

Vores måtteservice er et af vores mest købte services og vi tilbyder altid at lave en logomåtte og oprette en aftale på service af dine måtter hos os.

Snavs udefra havner indenfor. Faktisk viser undersøgelser, at 80% af al skidt kommer ind med fødderne. Men det kan sagtens undgåes, hvis der ligger en ren måtte ved døren, der regelmæssigt udskiftes. Det hjælper vi med, og det giver en masse fordele – hver dag!

Vi tilstræber størst mulig fleksibilitet over for vores kunder og tilpasser os gerne kundernes individuelle ønsker omkring skiftefrekvenser, som f.eks. differenciering mellem sommer- og vinterskift.

Vores tegnestue har stor erfaring med udarbejdelsen af logomåtter. Det er noget helt særligt når vores kunder ser deres flotte logomåtte første gang.

Vores konsulenter arbejder tæt sammen med tegnestuen for at sørge for, at vores kunder får et imponerende resultat. Rigtig meget kan lade sig gøre på logomåtter! Vi rådgiver vores kunder i forhold til deres individuelle ønsker, så de altid opnår det bedste resultat.